Post by webcbentidisgi on Mar 15, 2022 17:52:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw Cartoons 2 PRO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw Cartoons 2 PRO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca (mai multe puncte) ▞▞▞
▞▞▞ Draw Cartoons 2 PRO 2022 version ▞▞▞
Funcționează bine, creatorul de obiecte personalizate ar putea fi mai bun
Îmi place să desenez desene animate, dar acum desenez desene animate pro, asta e grozav
Uimitor, dar... ADĂUGAȚI O CARACTERISTICĂ/OPȚIUNE PENTRU ANIMAȚIA CADR CU CADR!
Puteti, baieti, adaugati restaurarea Google dive inapoi, va rog, am facut copii de siguranta pentru multe lucruri pe care le-am facut
nu va funcționa, spune că nu are licență
Cea mai proastă aplicație din lume, jur pe Dumnezeu că această aplicație nu este prietenoasă pentru copii atunci când faceți o eroare
Minunat. Ar trebui să adăugați alte personaje și elemente, să faceți și un desen de desene animate 3d
Bine, deci mai întâi de ce ar fi desenele animate pentru profesioniști dacă este același, nu înțeleg
Frumos, dar puteți adăuga mai rapid, dar mai fin
De ce nu este posibil să combinați toate caracterele disponibile într-unul singur? De ce sunt doar împărțite? De ce nu se pot desena pătrate înclinate sau importa obiecte desenate în alte aplicații și să le lege de oase? Ar fi grozav să aveți acces la un DB de caractere suplimentar și să le puteți importa în orice grup. Poate chiar și personaje create de utilizator. Blocări, la deschiderea unor videoclipuri create (cu propria fotografie de fundal). Nu este posibil să părăsiți redarea în buclă. Se blochează mereu pe fundal, chiar dacă pentru a ieși din editare.Nu este posibil să înregistrați mai mult de un sunet, ceea ce face imposibil să combinați chiar și o voce și o muzică. Foarte dificil să faci un obiect mai mic sau mai mare. Se întâmplă accidental, dar nu, atunci când este nevoie.
Aceasta este o aplicație grozavă de animație, aș recomanda-o tuturor celor interesați de animație. Motivul pentru care am evaluat patru stele este că încă mai are nevoie de unele actualizări. Găleata de vopsea nu funcționează corect și ar fi bine să vezi un instrument de creion. De asemenea, în jumătate din timp animația nu se va exporta, dar după mai multe încercări se va face în cele din urmă.
Îmi place această aplicație și mi-aș dori doar să facă mai multe lucruri despre alte jocuri
Draw Cartoons 2 PRO Art et design djc
Aplicație foarte bună bine făcută atât de bine făcută
Joc grozav
Cadrele cheie sunt cea mai bună parte! Îmi place și instrumentul de linie dreaptă, dar ar putea folosi un instrument de polilinie/curbă. Partea mea cea mai favorită este că nu avem opțiunea de a vedea oasele din produsul finit. Îmi place să desenez animații în stil Vectrex. Încă un lucru care ar face acest lucru minunat: opțiunea de a exporta ca flash (vector) și nu video (raster). Mulțumiri! Sper că acest lucru vă ajută.
Editorul de desene este practic imposibil de folosit cu degetele mari.
Uimitor, aceasta este cea mai ezzzzzzzzzzzzzzzz aplicație de animație pe care am iubit-o vreodată
Cea mai bună aplicație de desene animate pentru cei care fac desene animate
Animație bună și ușoară
e tare tare omule, te uiți mai mult la desenele mele în fiecare zi și va apărea un desen animat, ok, am 7 ani
Tbis este super tare și, de obicei, ultima dată când am salvat un joc și a doua zi, am jucat, a dispărut și am creat din nou și export pe yt am primit 10000 de abonați
Îmi vreau banii înapoi, nu valorează 799
I-am dat 3 stele pentru că atunci când fac un articol personalizat nu pot întoarce personajul
Doar schimbarea este mai ușoară chericter maker.
Draw Cartoons 2 PRO Umetnost in oblikovanje cvz
Vă rugăm să actualizați, nu a fost actualizat din 26 decembrie 2014
ASTA NECESITĂ O SALVARE AUTO NECESARĂ MI-AM PIERDUT ANIMAȚIILE DE 50 DE ORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totusi imi place
Aplicația 10/10 Îmi place că este nelimitată în animații nelimitate
Una dintre cele mai bune aplicații de animație utilizate vreodată. Aș dori că atunci când creați un articol să le puteți pune în foldere în loc să aveți toate articolele peste tot.
Math Tricks Education fvuf
Bine, dar cea mai mare parte a animației tale va arăta bine.
E tare imi place fara reclame
Această aplicație este atât de drăguță, dar singura problemă este că rezoluția animației nu este atât de mare, mi-aș dori să crească rezoluția, mulțumesc
Îmi place asta, că sunt atât de bucuros că mi-am eliminat datele din cache
Aplicație distractivă de animație pentru a anima și a obține o mulțime de abonați pe YT