(Android) 3 minutes Music Composition - musicLine чит код за много кристали
Mar 15, 2022 18:07:42 GMT -5
Post by webcbentidisgi on Mar 15, 2022 18:07:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 3 minutes Music Composition - musicLine ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 3 minutes Music Composition - musicLine IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код за много кристали ▞▞▞
▞▞▞ 3 minutes Music Composition - musicLine 2022 version ▞▞▞
Много лошо
Не можете да добавите хармония.
Просто казано, забавно е и лесно за използване! Харесва ми как не ми се налага да прекарвам време в синхронизиране на всеки инструмент, защото съм отклонен от един такт или нещо подобно. Той има разнообразие от инструменти на съпругата и каналът на общността също е наистина добро място ^^ Иска ми се да бяха добавени още повече инструменти и функции, но тъй като го използвам безплатно и не плащам за премиум, имам повече от достатъчно, за да играя с . Оценявам го, благодаря!
Добър инструмент и лесен за използване 10/10 звезди, ако можех, но можете ли да го направите, така че да има място да видите колко дълга е песента Благодаря. Също така какво се случи, последната актуализация не работи за мен. Помогне.
Нарича се 3 минути, защото толкова време отнема, докато решите да го деинсталирате
Гадно
гадно
Това е най-добрият midi редактор, наличен за Android! Игнорирайте хората, които казват, че не можете да правите акорди, те грешат. Можете дори да дрънкате на китара МНОГО лесно тук! Харесва ми, че това е просто набор от евтини звукови шрифтове, които ви карат да се съсредоточите. Чудесно и за капанчета. Но ми се иска да можете да импортирате свои собствени звукови шрифтове или да възпроизведете семпла хроматично. Би било хубаво, ако можем да настроим ролката за пиано да показва само ноти в определен мащаб. Може също така да се използват контроли за люлеене, за да звучат барабаните по-реалистично.
Още инструменти и може би бутон за повторение. И нещо, което ни позволява да чуем само една музикална песен и след това бутон за възпроизвеждане на всички песни.
Експортът към аудио файлови формати като .Wav е много необходим
Няма да се отваря...винаги се срива...моля, поправете го
Хубаво
3 분 작곡 -musicLine- 음악/오디오 vhvo
Хората, които са дали 1 звезда, са луди
добре е за хора, които нямат инструменти, но искат да свирят музика, но може да е по-добре
3 minutes Music Composition - musicLine Muzik & Audio msuy
Реклама за омраза
3 minutes Music Composition - musicLine Music & Audio qmqn
Изглежда не е зле
Обичам приложението, но наскоро те промениха звуците на инструментите и сега песните, които направих, звучат странно, предпочитам как звучат инструментите преди
страхотно и евтино за нови композитори, но се нуждае от различен такт
Много лошо
Приложение за измама! безполезен!
Кажете за останалото е историята е единствените очни прегледи, които ще получат шанс да те видя скоро, моята жена, не знам какво да направя за малко и знаеш, че го обичам и си толкова мил с теб утре в 🏫 днес съм толкова горд да го кажа
Едно от най-добрите приложения, които съм срещал!
3分鐘作曲-musicLine- 音樂與音效 qqp
Трябва да има повече инструменти и някои други звуци. Звукът на съществуващите инструменти не е много точен, моля, поправете това, в противен случай това приложение е много удобно за потребителя
стандартни приложения
Ui е много приятелски настроен. Просто се нуждае от подходящ секвенсер на песни и определено ще купя премиум. АКО има други барабанни комплекти
Наистина ми харесва това приложение! Никога преди не съм правил музика и не мога да нанизвам ноти, за да спася живота си. Но простият, но компактен интерфейс успя да ми помогне да направя първата си песен!! Имам обаче един въпрос - Как се добавя друг инструмент? Бих искал да експериментирам и да добавя няколко, но имам проблеми. Благодаря!
ти го заслужаваш
добре
Мога да композирам музика за песента си Благодаря
Това приложение е страхотно за музика, аз използвам това приложение 👌👌👌😘
Приложението наистина ми помогна да създам музика само за няколко минути и сега композирах музика
Най-лошото приложение, което не ми харесва това приложение
добавете "бутон за запис" за инструменти..
Periyaare
Дори не може да пусне никаква музика
Astrogon - Arcade platformer Arkade lnx
Това приложение е лесно за използване и позволява дори на най-немузикалните хора (като мен) да създават красива музика и да се забавляват като го правят.
Това е добро приложение
Това ми създава един проблем. Зареждах една от песните си и продължаваше да пише „данните са повредени“, така че се опитах да я изтрия и не направи нищо...
Освен езиковата бариера Без поддръжка на клавиши, само мажорни акорди, без инверсии на акорди, БЕЗПОЛЕЗЕН музикален инструмент.
Грат приложение за композиране. Наистина прост и интуитивен. Но може да бъде наистина проблематично, ако искате по-сложни неща, като хармонизиране на вашите мелодии, трябва да направите отделни песни за всеки глас. Не съм сигурен дали са променили това сега, но вече не мога да използвам приложението, защото приложението се срива на първия екран. Това се случи от януари (2020 г.), когато направиха актуализация, която счупи приложението. Това е решено, но все пак, доста добро приложение