Post by webcbentidisgi on Mar 15, 2022 18:04:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 5e Bestiary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 5e Bestiary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ puanları artırmak için hile kodu ▞▞▞
▞▞▞ 5e Bestiary 2022 version ▞▞▞
Qpp, istatistik yakalamaya gitmek için bir zorunluluktur, şu ana kadarki tek şikayetim, aramaları kaynağa veya canavar türüne göre filtreleyememek
Kırık. Uygulama boş; bilgi yok.
D&D canavar veritabanı için en sevdiğim uygulama
Uygulamayı seviyorum ama 1 şey. Resimlerde indirme kaynakları resmi özellikle yüzüklerin efendisini ve hobbiti gösteriyor ama web sitesinde beni oraya götürüyor göremiyorum, resimlerdeki gibi uygulama için lotr'ı nereden alacağınızı söyleyebilir misiniz?
Harika bir uygulama, çok faydalı.Ancak Magewright stat bloğunu her açmaya çalıştığımda çökmeye devam ediyor, diğer stat blokları da bunu tetikliyor mu bilmiyorum ama can sıkıcı.
Finansal desteğe olan ihtiyacı anlıyorum, reklamlar bunu elde etmenin iyi bir yolu. Belki sadece birkaç tane daha az?
Çok sayıda içerik, iyi biçimlendirilmiş ve reklamlar aşırı değildir. Sonuçları filtrelemek için daha fazla seçenek harika olurdu.
Dosyaları indirmeye gitti tam oyun dondu sürekli bunun yerine kısmi dosyaları indirmeye gitti ve aynı sonucu aldı, bozuk ve işe yaramaz.
Exp'i bulmak harika. Parti için toplamlar ve canavarlara hızlı referans.
Harika bir uygulama ama gerçekten sadece belirli cr canavarlarının sırayla sahip olduklarını göstermenin bir yoluna ihtiyacı var ama partim için cr 9 bir şey bulmam gerektiğinde çok fazla kaydırma ile biraz daha zor
Düz ileri, fırfırlar yok. Ben yeni bir DM'yim ve CR'ye göre sıralama, karşılaşmaları çok kolaylaştırıyor. Teşekkür ederim! Devs, eklemek için bir şey arıyorsanız, belki bir XP eşik aracı gibi... canavarlar önerir mi? Her neyse, harika bir uygulama!
Faydalı uygulama
Bu uygulama bana çok yardımcı oluyor
Mükemmel bir uygulama ve kaynak kitaba göre içerik ekleme/kaldırma yeteneği harika!
Bu uygulama ve sağlanan diğer tüm araçlar, oyunlar sırasında hızlı başvuru için mükemmeldir. Ancak, npcs'de yeni bir uygulama önerebilir miyim? Sadece sıradan, bekçi, usta gibi bölümlere ayrılabilir. Bunun, belirli bir karakter için fazla bir şey yazmamış DM'ler için harika bir araç olacağını düşünüyorum.
Bu uygulamayı seviyorum ve çeşitli kullanımları var. Reklamlar araya çok fazla girmez ve her şeyde gezinmek kolaydır. Tek dileğim, onlara sahip olan stat blokları için yeterlilik bonuslarının gösterilmesi.
5e Bestiary Underhållning ygbn
5e Bestiary 엔터테인먼트 ayqc
5e Bestiary 엔터테인먼트 ayqc
çok güzel uygulama olmasına rağmen çok fazla eklenti var
Talking Angela Pramogos fqz
Çok iyi bir araya getirilmiş tek sorun, hepsinin kozmetik referans için canavar bir resmi olmasını dilerdim, aksi takdirde 4 yerine 5 yıldız verirdi.
Bir sürü eksik bilgi, ancak istatistikleri el altında tutmak için harika.
Hey, bu uygulamayı birkaç ay önce sevdim ve yeniden indirdikten sonra hala seviyorum
Yüklediğimde kaynakları yönetmeyi tıklamaya çalıştım ama beni kovmaya devam ediyor ve uygulamanın birçok kez yanıt vermeyi bıraktığını söylüyor ve kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi denedim, ancak bunun için yüksek bir mucize şansı varsa, bunda herhangi bir değişiklik yok. lütfen düzeltin ve bu konuda bir şeyler yapın lütfen bu uygulamaların güncellenmesinden bu yana mümkün olan en kritik şekilde oluyor lütfen teşekkür ederim
Seanslara MM'yi yanımda taşımaya gerek kalmadan kampanyamın karşılaşmalarını yönetmek için kullanışlıdır - çanta alanını/ağırlığını ve masa odasını temizlemek. Kullanımı kolay. Keşke özel yaratıklar ekleme seçeneğine ve daha gelişmiş bir arama veya sekme işlevine sahip olsaydı.
Sonunda uygulamaları tekrar yayınladığınıza sevindim! Basit ama etkili. Bu uygulamada ve geliştirici tarafından yapılan diğer uygulamalarda hissettiğim şey buydu. Sevdim!
Filtre seçeneği yok
Oyun çalıştırmak veya sadece farklı canavarları/NPC'leri kontrol etmek için inanılmaz derecede kullanışlı
Müthiş uygulama, kötü adamlar için her şeye, resimlere ve arka hikayeye sahip
Uygulama, DM olarak ihtiyacım olan bilgilere hızlı erişim için harika.
Çoğunlukla işe yaramaz ama iyi bir tasarıma sahip
CR'ye göre filtre\arama bunu 5 yapar ⭐
5e Bestiary Underhållning ygbn
Kullanımı çok faydalı olsa da, geliştirilebilecek bazı şeyler var. Şimdi, bu sadece ücretsiz bir kullanıcı olmam olabilir (yani, uygulamayı satın almadım, ama sonra tekrar satın alabileceğinizden emin değilim), ancak arama işlevi biraz sınırlıdır ve tüm yaratıklar orada değildir. Sayfanın alt kısmında sadece küçük bir modülde görünen belirli bir yaratıktan bahsetmiyorum, Monster Manual/Volo'da görünen bazı canavarlardan bahsediyorum. Tüm bunlarla birlikte, bu hala çok iyi bir Uygulama
Sadece dnd ötesini kullanın...... bu uygulama canavarlarla sınırlıdır, sadece temel kurallardır..2 yıldız almasının tek nedeni yeni başlayanlar için uygun olmasıdır
Sorunun ne kadar süredir göz ardı edildiğine dair diğer kaynakları 1 yıldıza indirmeye çalıştığımda çökmeye devam ediyor
Uygulamayı geri aldığıma sevindim ama neden bilgi yok?